Pon-Pet 8-16
02 3204252
andrej@kovacek.si
mednarodni prevozi blaga

Prevozi v mednarodnem cestnem tovornem prometu

Poleg skrbi za brezhiben »zelen« vozni park našo energijo in znanje usmerjamo v odlično poznavanje razmer in predpisov na destinacijah na katerih izvajamo prevoze, saj je veliko odvisno tudi od tega znanja kako kvalitetno, varno in hitro lahko opravimo prevoz do ciljne destinacije.  Tako so po več kot  dvajsetih letih tudi naši vozniki odlično »opremljeni« s poznavanjem procedur in predpisov, za namenom, da brez zapletov in kar se, da hitro opravijo različne formalnosti, poleg same vožnje

skladiščne storitve

Skladiščenje

Sicer skladiščenje spada pod logistične storitve, vendar, ker razpolagamo z lastnimi skladiščnimi prostori, ponujamo ta del kot posebno storitev našega podjetja. Skladišče ima vse potrebne certifikate in urejene standarde. Torej poskrbimo za hrambo blaga, v  skladiščnih prostorih opremljenih z visokoregalno opremo in poličnimi regali ter ostalo skladiščno opremo. Vršimo tudi komisioniranje, prevzem in odpremo blaga na osnovi vašega naročila. Seveda izvajamo tudi viličarske storitve in pretovarjanje blaga.

špedicija

Logistika

S ciljem, da ponudimo svojim strankam kompletne storitve na enem mestu ne nudimo zgolj storitev prevozov blaga, temveč lahko organiziramo vse od prevzema blaga, špedicijske storitve, poskrbimo za posredovanje informacij o blagu ter povezovanje delov logističnega procesa. Vse s ciljem, da vaše blago pride od izhodišča do dokončne destinacije na najbolj varen, ekonomičen in hiter način.